Patimile lui Isus

patimile lui Isus
Filmul Patimile lui Isus este regizat de regizorul Mel Gibson si ne prezinta ultimele ore si crucificarea lui Isus Cristos.
Bine-nteles ca filmul nu are toate detaliile biblice, dar ne ajuta sa intelegem clipele prin care a trecut Mantuitorul atunci cand a murit pentru pacatele noastre. Va doresc o vizionare placuta.

Despre danniel
Salut, eu sunt Daniel si activez in mediul online de prin 2007. Puteti sa ma urmariti si pe blogul meu. In timpul liber imi place sa ma joc si cu aparatul foto. Puteti vedea cateva lucrari aici.

facebook comments:

Comentarii

6 Comentarii la “Patimile lui Isus”
  1. balaj damian says:

    foarte fain isus a murit pt noi asa ca si noi ar trebui sa murim pt el poocaitiva

  2. nicu says:

    Doamne <Mantuietorul nostru Iarta-ne pecatele cele stiute si cele nestiute,cele cu voie si celef ara de voie si tot ce am gresit noi cu lucru,cuvantul si fapta ca un bunn si iubitor de oameni iarta-ne iar prin ranile si suferinta Ta mantuitorule care ai indurat-o pe muntele Golgota si nu ai incetat rugantu-te tatului tau si Dumnezeului nostru nu pentru tine si pentru iertarea pacatelor celor ce te batjocoreau Doamne Iisuse Cristoase,Mantuietorule mantuieste-ne pe noi putin credinciosi,pacatosi robii tai Amin

  3. Mara says:

    Vroiam sa te intreb cum poti copia acest film pe DVD?

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. […] PENTRU A VIZIONA FILMUL DAȚI UN CLICK AICI! […]Comentarii

Exprimaţi-vă părerea !
Dacă nu aveţi şi doriţi să vă puneţi o poză în afişarea comentariului dvs. mergeţi la gravatar!